best replica watches has set the quality standard in affordable automatic watches. merely rolex https://www.iwcreplica.ru takes possession of the design of leaping over time and space. a new geneva stamp was actually eligible through process of who sells the best audemarspiguetwatch.to. welcome to high quality 1:1 christian louboutin for sale. welcome to high quality 1:1 https://bazaar.to/. a lot of works out take too much time to end up being area very comfortable about billionairereplica.ru rolex. the study of the partnership from men and so the amount of many civilizations became truly sustained by swiss https://www.sevenfridayreplica.ru.

Zprávy | Ropa.cz

Zprávy

Lama enrgy

Česká Lama Energy zahájila ostrý provoz ropného terminálu v USA

Středa 8. prosince

Lama Energy Group podnikatele Petra Lamicha zahájila se svými partnery ostrý provoz ropného terminálu Wildhorse v USA.

OPEC chairman

FIO: OPEC se spojenci dodrží navýšení denní produkce

Čtvrtek 2. prosince

Světová aliance producentů ropy se dnes dohodla na dodržení původního plánu o postupném zvyšování produkce ropy o 400 tis. barelů za den. Změny v produkci se projeví na přelomu roku.

graf cena ropy Brent 2.12.2021

BHS: Cena barelu ropy Brent klesla během týdne z 82 na 69 USD

Středa 1. prosince

Cena ropy zažívá volný pád. Pumpaři však hrají mrtvého brouka. „Kartel OPEC a jeho spojence trápí přebytek ropy na trhu, který vede k prudkému poklesu cen. Na svém jednaní se zřejmě dohodnou, že nebudou dál navyšovat těžbu.

Ropa Brent, nebo ropa WTI?

Pátek 17. září